ASC Garden – o nama

Firma „ASC Garden“ se od svog osnivanja 2006. razvijala nudeći zaokružena rešenja uz visok nivo kvaliteta proizvoda i usluga u oblasti hortikulture. Osnovni cilj je razvijanje strateških, kadrovskih i tehničkih resursa koji će omogućiti tržišnu ponudu programa proizvodnje biljaka i supstrata, izradu idejnih rešenja, postavku i održavanje svih tipova vrtova, bašti u eksterijeru tako i enterijeru.

Sledivši unapred zadat cilj odlučeno je da u narednom periodu oformimo jedan novi vid garden prodaje svojstven rasadnicima zapadne Evrope, gde u prvi plan dolazi kvalitetet informacija vezano za proizvod koji nudimo, kvalitetan i atraktivan (best buy) proizvod, lakši vid nabavke, dopremanja i sve ostalo oko dalje nege.

Takođe dosledno sledivši politiku kvaliteta svojih proizvoda i usluga, ASC GARDEN je započeo nove projekte u oblasti informisanja o svojim proizvodima.

Vrednosti koje negujemo

Zdravi proizvodi

Naše biljke redovno prolaze fitosanitarne preglede šumskih i fito inspekcija.

Kvalitet

Visok nivo kvaliteta proizvoda i usluga u oblasti hortikulture.

Modernizacija

Atraktivan (best buy) proizvod, lakši vid nabavke i dopremanja do krajnjeg korisnika.

Strast i razum. Stručnost i posvećenost. Istraživanje i ulaganja.

Ovo su nezaobilazne vrednosti porodice Bottos koja je za 150 godina stvorila referentnu tačku za ovo područje delatnosti.

Bottos logo

Danas se u samom srcu novog tehnološkog središta u provinciji Pordenone, rađa novi proizvodni pogon na više od 4500 m2 osmišljen kako bi osigurao maksimalni učinak skladno strogim uslovima optimizovane proizvodnje (lean production).

Naručite seme trave
Posetite Bottos sajt

Seme trave – dostava

Za online porudžbine obezbeđena je dostava na teritoriji Republike Srbije po najpovoljnijim cenama.

Naručite seme trave online